Feliratozási lehetőségek

Gravírozás

Kizárólag natúr termékekre kérhető gravírozott motívum. A fa termék gravírozására egy méretarányos PDF-fájlban kell megküldeni a kívánt mintát. Azt is fontos, pontos méretekkel megküldenie, hogy a natúr dobozon, hol kívánja elhelyezni a mintát. Szöveg esetén ügyeljen a betűstílusra és méretre!

002
Rózsa alakzat és név

002
Fénykép gravírozás

Domború

Nem túl aprólékos formát válasszon! Egy-egy betűt vagy számot vagy valami egyszerű formát. Akár lehet egy keret is a doboz tetején! Technológiailag egy előre elkészített alakzatot a bevonó anyag alá ragasztunk. Érdemes olyan anyagot választani, ami nem mintás! Érdeklődjön a lehetőségekről központi telefonszámunkon!

002
Domború Monogramm

Szitázás

Egy szitafilm készítése szükséges (egyszeri költség) után szitanyomás darabszám szerint. Alapvetően matt anyagokra ajánlott, ugyanis a plüss hatású anyagokról egy idő után gyengül a minta. Matt anyagok: - Bőrpapír - Biblotex - Mondial - Eide Szükséges egy vektorgrafikus rajzot küldeni (minta elküldése PDF fájlként). Mindenképpen méretarányos legyen és küldje el, hova szeretné elhelyezni a terméken. Nagy mennyiségben színes is lehet! Szitafilm színenként értendő ebben az esetben!

002
Natúr doboz szitázva

002
Különböző lehetőségek

Nyomás klisével

Bármilyen anyagaink közül választott anyagra készíthető. Név, embléma, minta, logó, kisnyuszi..... Klisével történő nyomás esetén szükség van egy 3 mm mélységben vésett RÉZ NYOMÓKLISÉRE. PDF fájl küldése szükséges a méretarányos mintával. Klisé készítő elérhetőségét kérje központunkban az árajánlatért! A galériánkban látható klisékkel rendelkezünk! Elkészíteni ezeket nem szükséges, igénybe vehetők, így a nyomás árával kell csak számolni. A minta színe lehet: - VAK nyomás szín nélkül - arany - ezüst - piros - zöld - barna - fekete - fehér ...

002
Húsvéti nyúl

002
"Kellemes Ünnepeket..." + Nyomó Fólia

002
Megbízólevél klisé

002
Megbízólevél Nyomat

002
Nyomásminták különböző anyagokra

002
Klisék

002
Anyakönyv és Emléklap

002
OKLEVÉL felirat több méretben

002
Címer nyomások

002
VAK nyomás

002
Magyar címerke több méretben

002
DIPLOMA felirat 2 méretben

002
Nyúl Klisé 2 méretben

002
Karácsonyfa Klisé

002
Emléklap nyomás

002
Színek natúr felületen (hozzávetőleges színek a monitor nem adja vissza az eredeti fényes felületet)

002
Egyedi megoldások

002
Karácsonyi Színházjegy tartó